fredag 18 juni 2010

Bortaproducerat ganska bra - hemmaproducerat bäst!

Festivalmaten i Sverige har i regel varit ganska trist och det ville vi ändra på! Så vi bestämde oss för att istället erbjuda närproducerad och vällagad mat till er som är besökare på festivalen.

Det är med glädje och kärlek vi i Brädholmen Event välkomnar våra närproducerande vänner till Latitud 57 2010.

Det vattnas i munnen när jag tänker på fisken från Marsöfiskaren, kött från Dövestad Gårdsbutik, potatis och jordgubbar från Axelssons i Aby, glass från Wirum, mjölk från Emåmejeriet och bröd från Gesällbageriet i Figeholm. Allt detta ackompanjeras av kockarna Fredrik Westelius och Henrik Nilsson från The Big Bang.

Vi har till och med tänkt på det lokalproducerade i vinsterna bland dem som hjälper oss med en medborgarundersökning. Där är det delikatesser från Nilssons Konditori som gäller!

Vi tycker det här är grymt kul koncept och säger "Välkomna till bords hos oss på Latitud 57!"












// Latitudaren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar